Karriär

Här listar vi våra lediga tjänster inom IT & digitalisering. Söker du jobb som rådgivare/affärsutvecklare och inte har lediga tjänster listade nedan tar vi tacksamt emot din ansökan då vi ständigt får nya uppdrag och förfrågningar.

Rådgivare/Affärsutvecklare inom IT & Digitalisering

INVOLVUS Borås/Göteborg/Jönköping

Vill du också vara det självklara valet för att framtidssäkra våra kunders verksamheter?

INVOLVUS är i en expansiv fas där vi startar nya bolag och kontor i flera regioner. Nu vill vi expandera i Borås och Göteborg. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och hög påverkansgrad.

Vi söker dig som vill utvecklas i din yrkeskarriär som rådgivare på insidan hos våra kunder med uppgift att analysera behov, inspirera till nya idéer och tillsammans med leverantörer designa affärsdrivande lösningar inom IT & Digitalisering som vi genomför på både operativ och strategisk nivå.

Du kommer att arbeta som strategisk rådgivare inom IT för våra nya och befintliga kunder. Som rådgivare har du ofta rollen som CIO, IT-chef eller projektledare på företagen.

läs mer

Rådgivare/Affärsutvecklare inom IT & Digitalisering

INVOLVUS Värmland
Brinner du för hur IT & Digitalisering kan hjälpa företag och organisation att lyckas?

INVOLVUS är inne i en expansiv fas med en stark efterfrågan på företagets tjänster som oberoende rådgivare inom IT & Digitalisering.

Nu vill vi expandera i Karlstad och för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter och hög påverkansgrad att utveckla verksamheten framåt.

Vi söker dig som vill utvecklas i din yrkeskarriär som rådgivare på insidan hos våra kunder med uppgift att analysera behov, inspirera till nya idéer och tillsammans med leverantörer designa affärsdrivande lösningar inom IT & Digitalisering både på operativ och strategisk nivå.
Beskrivning av tjänsten

Du kommer att arbeta som strategisk rådgivare inom IT & Digitalisering för våra nya och befintliga kunder. Som rådgivare har du ofta rollen som CIO, IT-chef/ansvarig eller projektledare på företagen.

läs mer